Sunday, May 15, 2016

Nädala 16.05 - 22.05 tegevused noortekeskuses

Keskus avatud E-N 14.00 - 18.00, R 14.00 - 20.00
T kell 14.10 sõidame metsaorienteerumisele, seekord toimuvad KT ja NK võistlused
K kell 15.00 Heleni kunstiring
Vormikandmise päev

R kell 16.00 Räpinas skatepargi üritus
kell 18.00 kooli kevadkontsert "Eesti Laul" kultuurimajas.
Registreerimine Noortekohtumisele  07.- 10.06 Ahjal on alanud. Kiirusta, Ahjalt saab osaleda 10 noort vanuses 11.-16.a.


Eelmisel nädalal käisime orienteerumisneljapäevakul Hatikul Keity, Jorgeni ja Marcosega, Uudo Palm oli autojuhiks. Ilm oli taas ilus, senikaua kui meie olime rajal, püüdis Uudo kala. Eelmisets korrast õppisime, et rajal oleku ajaks on 1 tund ja seda ületada ei tohiks. Läbisime seekord viis punkti, vähem kui eelmisel korral.

Eelmisel nädalal tähistati sallivuse päeva. Ahja Koolis olid külas Tartu Lille Majast noorsootöötajad Auli, Mario, Helene, Liis, Jerome foorumteatrietendusega "Head suhted". Et peategelelast aidata, tuli ka noortel kaasa rääkida ja peategelase rolli astuda - Agnes, Angela, Kristo, Hannes ja Märten said sellega julgelt hakkama. 



Osalejad olid 5- 8 klassi õpilased, kes tagasisides ütlesid, et foorumteatrimeetod paneb mõtlema. Poisid arvasid, et igapäevaelus on raske enda emotsioone tagasi hoida ja rahulikuks jääda.Kohtumine toimus kooli ja noortekeskuse koostöös, toetas EMP Norra riskilaste programm. Päev hiljem osalesin  Sallivuse päeva foorumil Põlvas koos Angela, Kaidy, Hannese ja Katrin Preega.

No comments:

Post a Comment