Monday, March 28, 2016

Koolivaheajal õppisime lõbutsedes

Esmaspäeval oli meil keskuses käsitöömeister Heivi Kurg, kaasas kolm Jaapani Saori kangastelge. Tegevus oli loominguline ja samas teraapiline. Nii palju erinevaid värve ja  materjale, mida sai kokku sobitada ja kududa. Eduelamus oli igatahes oma kätetööd vaadates. 
Teisipäeval selgitasime noortekeskuse meistri kabes. Kümme osalejat, 4 nooremas ja 6 vanemas grupis asusid põnevasse kabelahingusse, kohtunikuks oli Põlvamaa karikavõitja kiirkabes (2011-2013) Uudo Palm.  Terase mõtlemisega Mirtel Ostra on  karikavõitja ja noortekeskuse meister nooremas astmes. Mängisid veel Algis Pärnamets (II), Jorgen Luiv (III) ja Marcos Lepik. Vanemas grupis oli kuus osalejat - noortekeskuse meister on Renar Kihho, Emil Luiv (II) ja Indrek Pallandi (III). Mängisid veel Alger Elbe, Alger Pärnamets ja Erlend Alasild.


Kolmapäeval käis grupp noori Carmeniga Põlvas bowlingut mängimas.Mängiti kahel rajal, nooremad ja vanemad. Väga mitmed avastasid esimest korda bowlingumängu võlu.

Neljapäeval oli noortekeskuses vaiksem päev, sest Rõduteatri noored tegid Külliga üleval saalis proovi, suuremad poisid olid Raimoga Moostes meeskonnatöökoolitusel ja paintballi mängimas. Need tegevused toimusid kõik EMP Norra programmi raames.



Noortekeskuses olime pühade eel väiksemate poistega. Seekord oli kokandusringis sedapidi, et poisid tegid ise, mida kõige paremini juba oskasid. Kiidan tulemust, Algisel valmis maitsev vorsti-makaroniroog, mille ta ka sööjatele ise serveeris.


 Õhkkond oli sõbralik ja toit maitses hästi.

No comments:

Post a Comment