Monday, February 1, 2016

Tagasivaade nädalale

Oli sisseelamise nädal pärast talvepuhkust. Vahvlid, vahvlid.... terve nädal küpsetasime vahvleid. Aitäh Elin ja Emil, et meile vahvlimasinat laenate.Vahvelid kinkisime külalistele ja viisime külakostiks ka Räpina noortele.

Oli lipu nädal. Eesti ANK  lipp liigub 15.tegevusaasta puhul läbi kõik 133 noortekeskust, kes ühendusse kuuluvad. Roiu noored tõid lipu Ahjale, Ahja andis üle Räpina ANKile.

 Ka Ahja Noortekeskus tähistab oktoobris 15.sünnipäeva.Sel puhul arutlesime koos vallavanem Peeter Sibula ja koolidirektor Katrin Jõgevaga noorsootööteemadel ja jäädvustasime ka hetke Eesti ANK lipu taustal. Ahja Kool on alati koostöövalmis ja toetav, Ahja Vallavalitsus toetab alati noorteprojekte kaasfinantseeringuga.
Kolmapäeval kohtusime koolis kontsert-kohtumisel, mis on keskuse ja kooli ühine projekt, mida toetab Norra riskilaste programm Eesti ANK kaudu. Seekordne kokkusaamine oli juba viies ja tore oli tõdeda, et osalejaid oli palju, külalised olid seekord Rajaleidjast.


Nädal algas meil vestlusõhtuga "Turvaliselt internetis", külas olid Põlva Politseijaoskonna ülem Helmer Hallik ja sotsiaalpedagoog Kai Hallik. Rääkisime  interneti turvalisusest – kuidas käituda avatud küberruumis ennast ja teisi kahjustamata. Nii mitmedki on probleemi omal nahal tunda saanud.
Nädalavahetusel osalesid Ahja rühma noorkotkad Johannes Jõgeva, Alger Elbe, Emil Luiv ja Kristo Aav Tilsi Põhikoolis oskustelaagris. Uuest aastast juhib noorkotkaste rühma Johannes, see oli tal esimene laager juhendajana.
Laagris osales ligi 120 noort.

No comments:

Post a Comment