Monday, October 26, 2015

Tagasivaade eelmisele nädalale

Tagasivaade eelmisele nädalale
Nädala alguses kogunesid Kaitseliidu Ahja rühma kodutütred ja noorkotkad oskustelaagrisse. Päeva alustasime paintballi mängimisega Viislis.  Paintball on seikluslik ja aktiivne meeskonnamäng. Korraldaja Janar Petersell tegi kahe tunni jooksul mitmeid erinevaid mänge, mängijatel oli kasutada 300 värvikuuli.




Tegevused jätkusid noortekeskuses, kus võtsime pidulikult rühma vastu Algise ja Robin H., õppisime VI, V ja IV järgu oskusi. Keithy ja Kaidy viisid läbi põnevaid meeskonnamänge.

 Tegime koos süüa, ööooteks  valmistasid Taimar, Alger P. ja Emil kolm pannipizzat. Õhtusöögi valmimise eest vastutasid Angela ja Elin. Hommikusöögiks tegi Kaidy värske köögiviljasalati kanalihaga, ikka kogu seltskond aitas teha. Süüa oskavad noored teha superhästi. Laagris osales kokku 20 noort.
Esmaspäeval ja teisipäeval oli keskuses külas MOKS (Mooste Kunstistuudio) kaudu Lars Taanist ja Yolanda Hispaaniast, kes kuuluvad rühmitusse iii (Instrument inventors initative).


Oktoobrikuu vältel töötab rühmitus MoKSi-s. Nad töötasid  koos meie noortega korraldades  workshopi, kus läbi erinevate harjutuste pöörati tähelepanu vähemkasutatvatele meeltele. Eksperimenteerisime kuidas me tajume samu tunnuseid erinevate meeltega. Õppisime kuulama erinevaid helisid, teisel päeval tunnetasime erinevaid lõhnu.
Laupäeval oli MOKS-is kõigi osalenud kunstnike kokkuvõttev workshop.

No comments:

Post a Comment