Monday, January 5, 2015

Head uut aastat!

Head uut aastat! Keskus avatud T 15.00 - 20.00, K kell 17.00 - 20.00 ( maja on eelnevalt reserveeritud), N 14.00 - 20.00 ja R 15.00 - 20.00
Aasta lõpus said lauatennisehuvilised kokku Ahja Spordihoones, et võistelda ja oma oskusi proovile panna. Osales kokku 21 mängijat Tartust, Võrust, Põlvast ja Räpinast. Ahja parimad olid Kristo Aav III kohta, Erlend Alasild IV koht, täiskasvanutest Allan Loid ja Raido Rebane. Võistluste peakohtunik oli Mihkel Lillemägi.


Vapraim (mängis ka meeste alagrupis kõik mängud)  ja kõige noorem osaleja Robin Tsäko sai ka Ahja Noortekeskuselt eripreemia.
Aasta viimane ühine tegevus Ahja rühma kodutütarde ja noorkotkastega oli lasketreening ja bowlingumäng Põlvas. Bussisõidu ja lasketiiru treeningu eest maksis Kaitseliit, bowlingu eest Ahja Vallavalitsus. Oleme tänulikud sõbralikule treenerile Anne Vasarikule, kes extra meie pärast lasketiiru kohale tuli.





Kinoaasta avasime Mihkel Ulki filmiga "Nullpunkt". See oli esimene seanss, kus kasutasime Põlva Maavalitsuse ANK projektiga ostetud uut kodukinosüsteemi.

No comments:

Post a Comment