Tuesday, December 9, 2014

Nädala 08.-14.dets. tegevused keskuses

Keskus on avatud kõigile T, K, N 14.00 - 19.00, R 14.00 - 18.00, pärast seda algab keskuses Ahja rühma kodutütarde ja noorkotkaste oskustelaager.
Teisipäeval  kell 12.30 - 15.00 on II klassi klassiõhtu noortekeskuses. Ühtlasi on see ka viimane kohtumine metoodikoolituse  raames, mida on toetanud EMP Norra Programm.
 Kohustuslik lause - Projekt "Riskilaste toetusprogrammi rakendamine läbi noortekeskuste“ on rahastatud Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) toetuste programmi „Riskilapsed ja –noored“ taotlusvoorust „Noorte-ja noorsootööorganisatsioonide võime kaasata riskilapsi ja noori on paranenud“. Programmi viivad üheskoos ellu Haridus- ja Teadusministeerium, Justiitsministeerium ja Sotsiaalministeerium. Programmi rakendusüksuseks on Eesti Noorsootöö Keskus.
Kolmapäeval küpsetab Carmen koos noortega seakõrvu ja piparkooke. Noorsootöötaja on palutud Cantervilla lossi pidulikule õhtusöögile seoses eduka laagriprojekti lõpetamisega.
Reedel, 12.dets.kell 18.00  kogunevad noortekeskuses Ahja rühma kodutütred ja noorkotkad, et korraldada aastalõpu oskustevõistlused. Laagri lõpetame laupäeval kell 12.00.
Eelmine nädal oli üle vabariigiline noorsootöönädal. Ahja noored korraldasid balli "Kesköine tähistaevas". Aitäh korraldajatele Laura Saksale, Sirli Kooskorale ja Renar Kihhole ning suurepärasele meeskonnale, keda nad kaasasid. Hetkeid ballilt jäädvustas Sirli Lomp.
Esines võistlustantsupaar Laura-Anett Kreevald ja Siim Koppel "Maarja" tantsuklubist.
Tantsuks mängis Veli Lahtmetsa Ansambel
Esinevad Hannela Kiho ja Getter Pihlak

Avavalss

Rohkem fotosid ballist näed siit
  http://fotoalbum.ee/photos/ssirliii/sets/1430769

No comments:

Post a Comment