Sunday, June 1, 2014

Noortekeskus läheb suvepuhkusele,Keskus on sel nädalal avatud veel kolmapäeval 13.00 - 18.00 ja neljapäeval 11.00 - 15.00

Oo, kauaoodatud suvepuhkus ongi käes. Sellel nädalal ei ole keskus avatud enam tavapäraselt õhtuti.
Täna, esmaspäeval on keskus ainult kodutütarde ja noorkotkaste päralt. Kell 15.00 tähistame Noorte Kotkaste 84.aastapäeva. Rühmale külla tulevad Põlva maleva noorteinstruktorid Maive Tõemäe ja Aile Vals, kutsutud on noorte klassijuhatajad. Võtame liikmeteks uued soovijad, paneme teadmised proovile viktoriinis,
teeme kokkuvõtted poolaasta tegemistest ja räägime suvetegevustest. Mängime mänge  ja sööme pidupäevatorti.
Fotol on osa rühmast 2012.a. sügisel Vastse-Kuuste oskustelaagris.

SUVELAAGRID
 17.-19.juuni kodutütarde ja noorkotkaste suvelaager Salamaal ( palun ette registreerida)
17.19.juuni suvelaager "Hoolime koos" (osaleb 10 noort, grupp on olemas)
26.- 27.juuni Põlvamaa noortekeskuste suvelaager Oraval Päikeseranna Puhketalus ( kaasa saab 10 noort, registreerida eelnevalt)
07.07 - 20.07 töötab Põlvamaa Õpilasmaleva Ahja rühm 18 noorega.
03.-08.august laager koos Valgjärve ja Põlva noortega Relvo Sport Motellis. Laagritegevused on rahastatud Norra Programmi kaudu. Laagrisse saab  Ahjalt 8 noort alates 12.a.( vajalik ette registreerimine)
05.-06.august Põlvamaa Õpilasmaleva kokkutulek
10.- 12.aug. Eesti ANK suvelaager Jõhvis ( kaasa saab 6 noort)
18.- 19.aug. Põlvamaa noortekeskuste reis Hiiumaale  ( kaasa saab 6 noort).
Hea noor, kui Sa soovid osaleda, siis palun anna teada sellest noortekeskuses Piretile, kirjuta anoortekas@gmail.com või helista 5114382.
 Keskuses ( sissepääs järvepoolsest otsast) näitame suveõhtuti filme kogu perele. Filmid tellime MTÜ Kinobussilt, pilet 2€. Neljapäeval, 05.juunil, kell 18.00 on film "Nümfomaan" I - II osa, sissepääs 18+ aastastele.
Lars von Trieri uus mängufilm NÜMFOMAAN on helge ja poeetiline lugu naise erootilisest teekonnast alates sünnist kuni 50-nda eluaastani, mida jutustab peategelane Joe, kes on ennast ise liigitanud nümfomaaniks.
Ühel külmal talveõhtul leiab vanapoiss Seligman väikselt kõrvaltänavalt poolteadvusetu ja läbipekstud Joe. Ta toob ta oma korterisse ning ravib ta haavu püüdes samal ajal mõista, kuidas naisel ometi sai nii juhtuda. Ta kuulab keskendunult terve ülejäänud aja, kuidas naine räägib oma lopsakat ja mitmetahulist elulugu, milles on rikkalikult suhteid ja ootamatuid seiklusi.

No comments:

Post a Comment