Sunday, May 11, 2014

Nädal 12.05 - 18.05 keskuses

Keskus on avatud E -R kell 15.00 - 20.00
Noorsootöötaja teeb ettevalmistusi Õpilasmaleva töösuveks (dokumendid  tööloa taotluseks tööinspektsioonile), saunaralli (toimub 21.06)  ettevalmistused.
Eelmise nädala reede oli meeleolukas, Ahjal oli võimalus nii paljudest erinevatest tegevustest osa saada. Käsitööringi "Kullaketrajad" töökad naised avasid muuseumis kevadnäituse. Näitust iseloomustas soojus, lihtsus ja hea maitse.
Õhtupoolikul oli meie maja täis lauluenergiat, Ahja lasteia "Illikuku" pere korraldas iga-aastase "Laululinnu" kontserdi seekord kultuurimajas.

 Noorte teatritrupil  "Padjaklubi", Külli Vardja juhendamisel, oli lavastatud muinasjutt "Vaeslaps ja talutütar". Etendus oli hoogne, kaasajastatud ja õpetlik, noored näitlejad olid tublid.
Pärast kontserti küpsetasime noortekeskuses muretaignast korvikesi ja valmistasime sefiiri. Meid abistasid Reelika ja Eileen Saar.


Iga osaline sai ise proovida korvikese valmistamist, vaadata, kuidas sefiiri valmistatakse, proovida tordipritsiga korvikest sefiiri täita ja pärast kaunistada värviliste liblikate ja pärlitega.


Kohapeal sai maitsta ja ka emale kingituseks kaasa pakkida.


Hästi alanud päev jätkus hoogsas tempos. Kell 22 sõitsime Angela Puuriga Kaitseliidu korraldatud öisele rännakule. Öö oli soe, toomingas lõhnas pärast vihma eriliselt tugevalt. Imetlesin neid noori, kes ei virisenud, olid reipad ja sõbralikud. Olime Angelaga tegevuspunktis Suur - Taevaskojas, kuhu jõudis 13 rühmast 9. Rännaku pikkus oli 25 km.

Pildil on Angela  võitjameeskonnaga  Laheda rühmast.


No comments:

Post a Comment