Wednesday, February 19, 2014

Nädala tegemised 17.02 - 22.02

Alustan eelmise nädala kokkuvõttest -
 Teisipäeval käisime koos Mooste Kooli noortega Otepääl snowtuubi mäel. Lahe oli see, et ümberringi oli maa must ja porine, aga meie lustisime veel mäel. Kolmapäeval valisime noortekomisjoniga  selle aasta tiitlisaajad. Kaksteist inimest oli esitanud 15 nominenti nelja kategooriasse. Raske oli valikut teha, kõik nominendid on tublid ja tunnustamisväärt. Vähemalt oli meie koosolekuruumis hea energia, sest kiidusõnu jätkus kõigi kohta. Juba sellel reedel, 21.veebruaril kell 18.00 kuulutame välja laureaadid. Kogu uue nädala ongi meil ettevalmistused tunnustamispeoks ja mälumänguks. Kõige rohkem on sellega tegemist Renar Kihhol, ettevõtmise projektijuhil ja tema abilisel Rasmus Puuril. Tegemist jätkub teistelegi - ruumi dekoreerimiseks lillede voltimine, kohvi ja tordilaua ettevalmistamine jpm.
Alustasime taas pärast väikest pausi ka kinoklubi tegevust. Vaatasime noortelt tegijatelt filmi "Mitte keegi peale Sinu"
Uuel nädalal on keskus avatud E - N 15.00 - 20.00,
 reedel kell 18.00 ootame kultuurimajja pidulikule vabariigi 96.aastapäeva tähistamisele ja noorte tunnustamisele. Kell 21.00 algab tantsuõhtu koos ansambliga "Dolores", pilet 3€
Kolmapäeval 15.15 sõidame noorkotkastega Põlva lasketiiru laskevõistlustele.

No comments:

Post a Comment